Yritys

Putkiwuorio Oy on LVI-liike, joka tarjoaa asiakkailleen ammattitaitoista ja laadukasta kokonaispalvelua.

Toimimme pääkaupunkiseudun talousalueella työkohteinamme uudisrakennukset, saneeraus- ja peruskorjauskohteet sekä lisäksi kiinteistöjen huollot ja korjaukset.

Toimintamme keskeisenä ajatuksena on alan monipuolinen osaaminen ja kokonaisvastuu projektien toteutuksesta.

Toimintaperiaatteenamme on palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja olla luotettava yhteistyökumppani, joka hoitaa projektit ammattitaidolla ja sovitussa aikataulussa sovitun mukaiseen lopputulokseen.

Toimimme pääkaupunkiseudun talousalueella työkohteinamme uudisrakennukset sekä saneeraus -ja peruskorjauskohteet. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme kiinteistöjen huolto -ja korjaustöitä. Huolto-osastomme käytössä on vankan asiantuntemuksen lisäksi hyvin varustetut huoltoautot.

 

Osaamisemme perustana on vuosien kokemus ja alan kehityksen seuraaminen ja henkilökunnan jatkuva koulutus. Laatujärjestelmämme avulla varmistamme projektin hallitun ja laadukkaan toteutuksen. Heistä suurin osa on tehnyt Putkiwuorio Oy:ssä pitkän uran. Lisäksi teemme yhteistyötä vakiintuneiden kumppaneidemme kanssa, jotka edustavat oman alansa luotettavaa huippua.

Palvelemme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme yhteistyökumppani, joka hoitaa projektit sovitusti, ammattitaidolla ja aikataulussa. Laatujärjestelmämme avulla varmistamme projektiemme hallitun ja korkealaatuisen toteutuksen

Yli 80 vuotta putkeen

Arthur Wuorio perusti A.Hj. Wuorion vesi-ja lämpöjohtoliikkeen vuonna 1934. Muutaman työntekijän yritys on kasvanut vuosikymmenten aikana tunnetuksi ja luotetuksi LVI-alan kokonaispalveluja tarjoavaksi yritykseksi. Nykyään n. 65 työntekijää työllistävän Putkiwuorio Oy:n liikevaihto on vuositasolla n. 15 miljoona euroa. Putkiwuorio Oy:n on edelleen Arthur Wuorion jälkeläisten omistuksessa